Realisaties

Ingelmunster

Residentie Den Arend

1 handelsruimte - 9 appartementen

'Residentie Den Arend' is en bijzonder kwalitatief appartementsgebouw met een moderne en tijdloze architectuur. Deze prachtige nieuwbouw bestaat uit 9 wooneenheden met 1 of 2 slaapkamers en 1 handelsruimte. Alle appartementen beschikken over 1 of meerdere ruime terrassen. Achter het appartementsgebouw zijn er 12 ruime garages afgewerkt met een groendak en 10 autostaanplaatsen. Het nieuwbouwproject is gelegen pal in het centrum van Ingelmunster met in de directe omgeving verscheidene winkels.

Ingelmunster

Residentie Rozendaal

11 appartementen

‘Residentie Rozendaal’ bestaat uit 11 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een eigen terras of tuin. Het nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Ingelmunster met in de directe omgeving verscheidene winkels.

Ooigem

Residentie De Roterie

9 appartementen

De residentie ‘De Roterie’ bestaat uit een mix van 9 appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over 1 of meerdere terrassen. Dit prachtig nieuwbouwproject is gelegen in de dorpskern. De bewoners genieten van de rust die eigen is aan een dorp, zonder het gevoel te hebben afgelegen te zijn.